Skip to main content

Frunk Bar Engångsvape

Tillverkad av Frunk Bar och kommer förfyllda med 20 mg nikotinsalt och juice. De finns i 12 smaker med en mjuk smak. Varje Frunk bar pod-enhet använder ett inbyggt 400 mAh internt batteri (förladdat) och rymmer 2 ml 50/50 e vätska. Enkel dragaktiverad drift av enheten gör den idealisk för nybörjare vape-användare, på resande fot, på en utekväll eller som backup-enhet. Frunk-baren är en icke laddningsbar vape-enhet och kan ge upp till 550 till 600 bloss av intensiv mjuk smak på grund av dess interna organiska värmematerial och element utan att behöva fylla på eller ladda, helt enkelt använda och kassera. Denna allt-i-ett-enhet är enkel att använda.

Dessa vapes för engångsbruk är utrustade med ett blått ljus på botten av vapen, vilket gör att du kan övervaka mängden du andas in. Lampan blinkar kontinuerligt blått för att indikera att batteriet är lågt, vilket ger dig tillräckligt med tid för att enkelt byta ut podenheten. Det finns inga knappar att trycka på, och de behöver inte ställas in manuellt, bara ett enkelt bloss på munstycket och du är redo att vape (inhalationsaktivering).

Frunk Bar engångsvape-pods tar världen med storm, och de är här för att stanna! De ser inte bara supersnygga ut, de går den extra milen genom att använda de läckraste malaysiska smakerna på planeten

Dessa vapes har en elegant och smidig design för de vapers som är på språng eller till och med de som föredrar att smygvejpa. Detta är ett väldesignat allt-i-ett-paket som du kan njuta av och kassera när det är klart.

Funderar du på att sluta röka och ta en titt på vaping? Då rekommenderas dessa definitivt som din startvape. Ta helt enkelt och vejpa och kassera när du är klar. Eftersom de innehåller nic salt, kommer du att uppleva en mer rökliknande känsla och tillfredsställelse med varje puff

Det finns ju även lite andra märken som fungerar väldigt bra i samma syfte.

Aromaking
Dinnerlady
Elfbar
Fizzy
IVG
Vejpbar
PodSaltGo

Du kan köpa alla dessa på Engångsvape24


Finns i smakerna

Banana Breeze
Berry Mixer
Cool Pineapple
Energy Burst
Frozen Grape
Grapefruit with passion
Iced Mango
Mint Mania
Orange Breeze
Peach On Ice
Strawberry Nana
Twisted Apple

Leave a Reply