Skip to main content

frunk-bar-lost-frunk-strawberry-watermelon-bubbelgum

Lost Frunk Mesh – Smidig och Smakrik Engångsvape

Frunk Bar Lost Frunk Mesh är en kompakt och smakintensiv engångsvape som sömlöst smälter in i din dagliga rutin utan att vara besvärlig eller komplicerad.

Med sitt diskreta och användarvänliga designkoncept erbjuder Lost Frunk Mesh hela 12 olika smakprofiler för att tillgodose en bred publik. Den använder sig av avancerade mesh-coils för att leverera en starkare och långvarig smak med imponerande ångproduktion, vilket ger en upplevelse som liknar större vapes.

Frunk Bar Lost Frunk Mesh Saltnikotin pods utgör en bekväm lösning som förenklar din vardag och gör e-ciggen tillgänglig för alla, även de som tidigare varit tveksamma på grund av oro för krångel eller besvär.

Trots sin kompakta storlek är Lost Frunk Mesh överraskande effektiv, vilket eliminerar behovet av att kompensera med en större och kraftfullare engångsvape. Den smälter enkelt in i din vardag utan att orsaka besvär eller dra onödig uppmärksamhet.

frunk-bar-logo

En enda pod motsvarar flera paket cigaretter för en rökare. Ofta räcker det med bara några bloss för att tillfredsställa suget, så vi rekommenderar att du anpassar användningen efter dina personliga behov. Effekten, alltså mängden ånga per puff, liknar det du får från Aroma King eller Panther Bar och tenderar att vara lagom för de allra felsta.

Nikotinsalt

Lost Frunk Mesh innehåller nikotinsalt med en styrka på 20 mg nikotin och har en VG50/PG50-blandning. Dess mesh-coil bidrar till en förbättrad smakupplevelse och ger en mer tillfredsställande ångproduktion.

Saltnikotin, som används i basvätskan, innehåller en tillsatt syra som möjliggör upptaget av nikotinet vid låga temperaturer. Detta resulterar i en mjukare upplevelse och minskar risken för irritation i halsen, ofta kallat ”throat hit”, på grund av det lägre pH-värdet jämfört med traditionell nikotinlösning. Många rökare föredrar saltnikotin eftersom det snabbare och effektivare stillar nikotinbegäret.

Här kan du köpa Frunk Bar Lost Frunk hos iSmokeKing och Engangsvape24.

Leave a Reply